Groep mishandelt mannen en hond in het Valkenberg Park

Foto: Renkum Nieuws

Vrijdagavond omstreeks 18:15 uur werd door een groep van ongeveer zes tot tien jongens geweld toegepast op een man en een hond.

Een getuige zag dat de jongens tegen de persoon met de hond schreeuwden en dat de hond door de jongens geschopt werd. Er reageerden meerdere omstanders op de groep en wilden het incident doen stoppen. Hierdoor werd een van de personen die de groep wilde tegen houden geslagen. Hij ging direct naar de grond en raakte bewusteloos. Omstanders belden de politie. De daders renden weg. Door de politie werd een onderzoek gestart. En kort daarna vonden de eerste aanhoudingen (17 jaar uit Rotterdam, 18 jaar uit Maassluis en 20 jaar uit Breda) plaats.

Een van de verdachten is door een politieagent in vrije tijd aangehouden. De vluchtende jongens werden gevolgd door de camerabeelden die in de stad hangen. Daardoor konden agenten nog twee andere jongens gelijk arresteren en insluiten. Het 50-jarige slachtoffer is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het onderzoek loopt nog.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen