Laat je voertuig keuren zonder bekeuring!

Foto: Politie.nl

Ben je er niet zeker van dat jouw auto of bromfiets voldoet aan de belangrijkste technische eisen, bijvoorbeeld constructiesnelheid, spiegels, remmen of richtingaanwijzers?

Heb je lichte schade aan je auto en twijfel je over de technische staat? Twijfel je of de uitlaat niet te veel geluid maakt, de donkere folie op de ruiten eigenlijk wel mag of dat die mooie spoiler wel is toegestaan….wacht dan niet langer! Dit de kans om je voertuig kosteloos te laten keuren door de politie.

Op zaterdag 27 oktober 2018 heb je de kans om jouw voertuig door de technische mensen van Team Verkeer ZWB te laten keuren op de meest basale punten. Hier kunnen bestuurders van brom- en snorfietsen, maar ook van personenauto’s en motoren gebruik van maken. Het goede nieuws: als er sprake blijkt van overtreding schrijven wij daar geen bekeuring voor en maken we geen WOK-signaal op. Het doel is om je de kans te geven jouw voertuig zonder consequenties te laten keuren, zodat je weet of het voertuig aan de wettelijke eisen voldoet.

Waar en wanneer kun je jouw voertuig laten keuren?

  • Parkeerterrein P5 bij het stadion van NAC Breda, tussen 10.00 uur en 12.00 uur;
  • Parkeerterrein Het Laar, Generaal Pattonstraat Tilburg, tussen 13.30 uur en 15.30 uur

Let op: de bestuurder moet een geldig rijbewijs hebben en het voertuig moet een geldig kenteken hebben alsmede een verzekering. De tijden staan vast. Kom dus op tijd om zeker te zijn dat jouw voertuig aan de beurt komt.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden