Bijna 200 auto’s gecontroleerd bij controle Dr. Jan Ingen Houszplein

Foto: Politie.nl

Op dinsdag 23 oktober 2018 werd er een grote controle gehouden aan het Dr. Jan Ingen Houszplein te Breda. Onder andere de Belastingdienst, de Belastingsamenwerking West Brabant, de gemeente Breda, de Vreemdelingenpolitie, de Verkeerspolitie en het politieteam Markdal en Dongemond namen deel aan deze controle.

Tussen 14:30 uur en 21:30 uur werden er 192 voertuigen gecontroleerd. Deze werden geselecteerd door zowel de ANPR kentekenregistratie als door diverse motorrijders van de politie.

Een greep uit de resultaten

  • De Belastingdienst inde voor ruim 67.000 euro aan openstaande belastingschuld. Ook werd er op auto’s beslag gelegd en werden 25 auto’s afgevoerd;
  • De Belastingsamenwerking West Brabant inde voor 10.000 euro aan openstaande belastingschuld;
  • De Vreemdelingenpolitie controleerde 18 vreemdelingen;
  • De gemeente Breda controleerde o.a. op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en op zwartwerken;
  • De politie inde diverse openstaande boetes en schreef diverse bekeuringen voor o.a. rijden zonder rijbewijs, overschrijding van de maximum snelheid, niet dragen van de gordel, gladde banden, constructiesnelheid van bromfietsen, en WOK-meldingen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden