Politie onderzoekt toedracht dodelijk verkeersongeval

Foto: Renkum Nieuws

Een 64-jarige Bredanaar is vanmorgen overleden bij een verkeersongeval op de kruising van de Zwijnsbergenstraat en de Loevesteinstraat. Het slachtoffer kwam terwijl hij fietsend de kruising overstak in aanrijding met een auto bestuurd door een 31-jarige man uit Bavel.

De automobilist kwam uit de richting van Bavel en wilde vermoedelijk zijn weg vervolgen in de richting van het centrum over de Claudius Prinsenlaan. De fietser reed over de Zwijnsbergenstraat en wilde vermoedelijk links af slaan ook richting centrum. De automobilist en de fietser zijn daarbij in aanrijding gekomen. De hulpdiensten zijn direct door de bestuurder van de auto gealarmeerd. De fietser is overleden aan de gevolgen van de aanrijding. Een verkeerongevallen analist is ter plaatse gekomen en gestart met een onderzoek naar de toedracht. De kruising wordt ter plaatse geregeld door verkeerslichten. De automobilist is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden