Man overleden na steekpartij in Breda

Foto: Renkum Nieuws

De 23-jarige inwoner van Dordrecht die vannacht in Breda werd neergestoken is korte tijd later aan zijn verwondingen bezweken. De politie kon al snel een verdachte aanhouden.

Kort na 4:00 uur meldden getuigen bij de politie dat er een man zou zijn neergestoken op de Adriaan van Bergenstraat in Breda. Daar werd inderdaad een hevig bloedende man aangetroffen. Hulpdiensten zetten alles in het werk om eerste hulp te verlenen, maar dat mocht niet meer baten. De man overleed korte tijd later.

Toegesnelde agenten kregen een goed signalement van de mogelijke dader en gingen direct naar hem op zoek. Hij werd na een tip van een getuige gevonden op de Middellaan tegenover de ingang van Parkeergarage De Prins. Daar hield de man zich verstopt. De verdachte, een 36-jarige inwoner van Breda, is ingesloten op verdenking van doodslag.

Het voorval gebeurde in het uitgaansgebied van Breda terwijl al veel mensen op weg waren naar huis. De politie vermoedt dan ook dat er meerdere mensen getuige zijn geweest. Mogelijk zijn er ook beelden gemaakt. De politie roept deze mensen op zich te melden. Dat kan via het algemene nummer op 0900-8844.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden