Supermarkt overvallen aan de Heksenwaag

Foto: Renkum Nieuws

Zondagavond is aan de Heksenwaag een supermarkt overvallen. De dader bedreigde daarbij winkelpersoneel met een mes. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

De politie kreeg op zondag 11 november rond 19.50 uur de melding dat er een overval gaande was. Een man zou winkelpersoneel in een supermarkt bedreigd hebben met een mes en er vervolgens met de inhoud van een kassa vandoor gegaan in de richting van de Keislagen. Bij de overval raakte niemand gewond.

De overvaller zou een getinte man zijn, rond de 20 jaar oud, droeg een muts en een sjaal, donkere jas, een zwart-witte camouflage bodywarmer en een sporttas. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

Heeft u informatie?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden