Politieman bij nek gegrepen door 20-jarige autobestuurder

Foto: Renkum Nieuws

Agenten hebben maandagavond een 20-jarige man uit Breda aangehouden. De man ging na een forse snelheidsovertreding in verzet tegen de politie.

De politie voerde maandag 12 november een snelheidscontrole uit op de kruising van de Graaf Engelbertlaan. De maximum toegestane snelheid bedraagt hier 50 km/u. Rond 20:00 uur passeerde er een auto die na correctie 53 km/u te hard reed. De bestuurder werd aan de kant gezet en de agenten vroegen hem zijn rijbewijs te tonen. De automobilist wilde hier niet aan meewerken. Na meerdere vorderingen werd de man uiteindelijk aangehouden. De bestuurder greep bij de aanhouding de politieman bij zijn nek en verzette zich hevig. De politieman gebruikte hierop pepperspray. Vervolgens hebben de agenten de verdachte meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Tijdens het vervoer bedreigde en beledigde de verdachte de agenten. Dit zal hem ook ten laste worden gelegd.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden