Meerdere mishandelingen in de wijk Tuinzigt [video]

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

In de avond van 5 juli dit jaar gaat het in de Bredase wijk Tuinzigt behoorlijk mis. Om onduidelijke redenen ontstaat er een broeierige sfeer in de wijk, waarbij grote groepen jongeren met elkaar slaags raken. Ook worden er verschillende bewoners en omstanders mishandeld.

Omschrijving

Getuigen zien dat meerdere auto’s de wijk inrijden, waarvan de inzittenden voorbijgangers belagen. Sommige relschoppers zijn op de fiets. Er wordt met bierflesjes gegooid, geschopt en geslagen. Ook sommige bewoners die op het lawaai afkomen, moeten het ontgelden.

Van het viertal plegen er twee zichtbaar een mishandeling, de andere twee bemoeien zich er mee. Alle vier zijn ze verdachte. Op een van de filmpjes is de mishandeling te zien van de aangever, de andere filmpjes zijn ervoor of erna opgenomen.

In de uitzending van Bureau Brabant ook wederom aandacht voor de verdwijning van Henk-Kris Heeren en de dodelijke steekpartij in de Adriaan van Bergenstraat.

Signalementen

Man 1: jongen; blank; normaal postuur; geschatte lengte ongeveer 1.75 a 1.80 meter; geschatte leeftijd ongeveer 23 jaar; donkerblond kort haar; langwerpig gelaat; hij droeg een grijs T-shirt en een blauwe spijkerbroek; hij fietste heen en kwam te voet terug.

Man 2: man; blank; vadsig postuur; geschatte lengte ongeveer 1.75 a 1.80 meter; geschatte leeftijd ongeveer 50 jaar; kaal haar; bol gelaat; hij droeg een wit T-shirt; hij was te voet.

Man 3: man; blank; tenger postuur; geschatte lengte ongeveer 1.70 meter; geschatte leeftijd ongeveer 30 jaar; zwart krullend haar; langwerpig gelaat; hij droeg een wit T-shirt;  hij was te voet.

Vragen aan de kijker

  • Kan iemand iets vertellen over de toedracht of het motief?
  • Wie kan iets zeggen over de voertuigen waar over gesproken werd?
  • Wie zijn de personen die de mishandelingen plegen?
  • We kunnen ons ook voorstellen dat er mensen zijn die met hun telefoon beelden hebben gemaakt. Die beelden kunnen ons helpen de daders te vinden. Als u ze nog niet met ons gedeeld hebt, doe dat dan alsnog.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden