Twee dodelijke slachtoffers een één gewonde bij aanrijding

Foto: Renkum Nieuws

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn maandagmiddag twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd.

Op maandag 10 december 2018 om 13.25 uur werden de hulpdiensten gestuurd naar de Backer en Ruebweg in Breda. Op het viaduct boven de rijksweg A16 zou een aanrijding gebeurd zijn. Er zouden twee auto’s een aanrijding hebben gehad en één van de auto’s zou in brand staan. De brandweer begon direct met blussen maar kon niet voorkomen dat de twee inzittenden in het voertuig overleden in die brand. In de andere auto zat een persoon die gewond was en bekneld zat. De brandweer heeft deze persoon uit de auto gehaald. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en heeft de persoon naar het ziekenhiuis gebracht.

Onderzoek

De familie van de gewonde persoon is nog niet in kennis gesteld. Van de twee dodelijke slachtoffers is de identiteit ook nog niet bekend. Ondanks de treurge situatie wil de politie toch aangeven dat er deze keer geen incidenten geweest zijn met filmende toeschouwers en werden de aanwijzingen van de hulpdiensten en verkeersregelaars keurig opgevolgd. De weg zal nog geruime tijd voor onderzoek afgesloten zijn.

Getuigen

De politie heeft diverse getuigen gesproken en is bezig met onderzoek. Gezien het tijdstip en de locatie zouden er waarschijnlijk meer mensen iets gezien kunnen hebben. Bent u getuige geweest van dit ongeval en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of vul het tipformulier in.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden