Acht bestuurders met teveel op achter stuur

Foto: Renkum Nieuws

Agenten hielden van vrijdagavond 7 februari op zaterdagnacht 8 februari op twee locaties een alcoholcontrole. Acht bestuurders hadden te veel gedronken.

Van 20.00 uur tot 23.45 werden bestuurders op de Oosterhoutseweg (Teteringen) gecontroleerd. Bij drie blaastesten werd geconstateerd dat de automobilist te veel gedronken had (uitslagen van de blaastesten: 285 ug/l, 275 ug/l en 575 ug/l). Van de bestuurder de 575 ug/l is het rijbewijs ingenomen. Ook schreven de agenten drie bekeuringen uit voor het rijden door rood licht, het niet dragen van een autogordel en het veroorzaken van hinder of gevaar.

Op de Lunetstraat werd tussen 00.45 uur en 04.00 uur gecontroleerd. Hier werden vijf bestuurders betrapt op het rijden onder invloed (390 ug/l, 260 ug/l, 305 ug/l). Een ervaren bestuurder blies 825 ug/l en moest zijn rijbewijs inleveren. Agenten vorderden het rijbewijs van een beginnend bestuurder in (365 ug/l).

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen