Agent in vrije tijd houdt telefoondief aan

Foto: Renkum Nieuws

Een Bredanaar nam woensdagavond vanuit een restaurant een telefoon weg. Toen personeel hem wilde aanhouden ging hij er vandoor. Een agent die daar toevallig was in zijn vrije tijd fietste achter hem aan en kon de verdachte te pakken krijgen.

Op donderdag 21 februari 2019 om 19.20 uur merkte het personeel van een restaurant op de Haagsemarkt dat een bezoeker weg liep met een huistelefoon. Enkele medewerkers gingen achter hem aan en probeerde hem tegen te houden. De verdachte rukte zich los en fietste weg. Een politieagent in zijn vrije tijd, die daar toevallig langs fietste vroeg wat er aan de hand was. De restaurantmedewerkers wezen de verdachte aan en de agent spurtte achter hem aan. Een stuk verder kon hij de verdachte, die zich verzette, tegen de grond werken. De agent maakte zich bekend dat hij van de politie was en hield de verdachte aan. Collega’s waren snel ter plaatse om de verdachte, een 37-jarige man uit Breda, over te nemen. In zijn vlucht zou de verdachte ook nog een auto beschadigd hebben. De recherche onderzoekt de zaak.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen