Vluchtende winkeldief slaat beveiligster in het gezicht

Foto: Renkum Nieuws

De politie hield vrijdag 1 maart een 47-jarige man uit Breda aan op verdenking van winkeldiefstal. Een beveiligster die de achtervolging inzette, kreeg een vuistslag in het gezicht.

De beveiligster zag die middag rond 16.15 uur een man bij een winkel aan de Ginnekenstraat kleding wegstoppen. Hij liep vervolgens zonder te betalen langs de kassa. Buiten de winkel werd de verdachte door haar gecontroleerd, waarop de man wegrende richting de Markendaalseweg. Ondertussen werd de politie gealarmeerd.

Op de Fellenoordstraat greep de beveiligster de vluchtende winkeldief vast. Hij probeerde zich hierop los te trekken en sloeg haar in het gezicht. Ondertussen arriveerde de politie en hield de man aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek. Er werden bij hem verschillende kledingstukken aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De kleding is in beslag genomen. De beveiligster hield aan het incident een pijnlijk gezicht over.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen