Bredanaar bedreigt handhaver en verzet zich bij aanhouding

Foto: Renkum Nieuws

Een 52-jarige Bredanaar die donderdagavond 18 april een handhaver van de gemeente met de dood bedreigde is door agenten op de Vismarktstraat opgepakt. De medewerker van de gemeente deed aangifte.

Rond 20.50 uur kregen agenten een melding om handhavers van de gemeente te gaan assisteren. Er zou een mogelijk dronken man op straat lopen die voorbijgangers uitschold. Toen de handhavers ze aanspraken werden ze door de verdachte uitgescholden en kreeg een van hen een duw. Vervolgens begon de man ze met de dood te bedreigen. ‘Als ik jou vind, dan schiet ik je kapot,’ riep de Bredanaar onder andere.

Aanhouding

Agenten kwamen ter plaatse op de Vismarktstraat en de man werd aangehouden voor bedreiging. Omdat de man niet meewerkte met zijn aanhouding moesten de agenten gepast geweld gebruiken om hem mee te kunnen nemen naar het politiebureau. Daar is de man ingesloten voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen