Bredanaar aangehouden voor huiselijk geweld

Foto: Renkum Nieuws

Een 31-jarige Bredanaar is zondag 5 mei 2019 omstreeks 00.30 uur op de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer ter zake mishandeling en bedreiging van zijn 32-jarige vriendin. Ook krijgt hij een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed van drugs.

De politie kreeg kort na middernacht een melding van een conflict in een woning in de Haagse Beemden. De vrouw des huizes vertelde de agenten dat ze een conflict had met haar vriend. Hij had haar een kopstoot gegeven. Ook schopte hij de hond en gooide een fles cola in haar richting en vernielde een deur. Hij was inmiddels weggereden met zijn auto. Agenten hebben naar de verdachte uitgekeken en hem met zijn auto in Raamsdonksveer aangetroffen. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Uit de speekseltest bleek bovendien dat hij onder invloed was van cocaïne. Een GGD-arts heeft daarom bloed bij hem afgenomen. Hij is ingesloten

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen