Verdachte aangehouden vanwege schietincident op de Konijnenberg

Foto: Renkum Nieuws

Vandaag zondag 28 juli 2019 is met toestemming van de officier van Justitie in Breda een man aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij donderdagavond op de Konijnenberg een man beschoten heeft. Het slachtoffer werd daarbij in zijn been geschoten.

De politie kreeg donderdag 25 juli 2019 omstreeks 21.15 uur een melding dat er geschoten werd op de Konijnenberg. Het zou gaan om het gedeelte nabij de kruising met de Nieuwe Kadijk tegenover de parkeerplaats van de bouwmarkt. Diverse eenheden gingen ter plaatse. Er werden op de aangegeven locatie alleen nog enkele hulzen en patronen aangetroffen. Deze munitie werd veilig gesteld. De recherche stelde direct een nader onderzoek in. Hieruit werd al snel duidelijk dat er wel degelijk een slachtoffer gewond was geraakt bij het schietincident. Ook kwam een verdachte in beeld die vandaag met toestemming van de officier van justitie is aangehouden. Het onderzoek naar het incident wordt voortgezet.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen