15-jarig meisje overleden na steekpartij

Foto: Renkum Nieuws

Een 15-jarig meisje is overleden na een steekpartij in de wijk Boeimeer.

Maandagmiddag is een 15-jarig meisje neergestoken in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda. Het meisje is aan haar verwondingen overleden. Reanimatie mocht niet meer baten.

Een minderjarige verdachte is inmiddels aangehouden. De 16-jarige jongen bevond zich niet meer in de buurt van de woning en zou zichzelf bij de politie hebben gemeld.

Meerdere ambulances, agenten en een traumaheli kwamen ter plaatse. De omgeving is afgezet met lint. De politie is bezig met hun onderzoek.

Wijkagent aanspreekbaar in de wijk

“In verband met het (vermoedelijke) steekincident in de wijk Boeimeer in Breda zal de wijkagent morgen om 13.00 uur samen met Gemeente Breda aanspreekbaar zijn in de wijk. U kunt terecht bij het speeltuintje aan de Langendijk. Zoals u begrijpt kunnen we inhoudelijk nu nog niets mede delen over het onderzoek. We bieden wel een luisterend oor en kunnen eventueel passende hulpverlening verzorgen. Als u informatie heeft of iets heeft gezien vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.”, zo laat de Bredase politie weten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden