Drie verdachten aangehouden na zware mishandeling Hoornwerkstraat

Foto: Renkum Nieuws

De politie ontving donderdag 29 augustus rond 16:45 uur een melding dat er een conflict gaande was aan de Hoornwerkstraat in Breda. Bij de woning troffen ze twee gewonde personen aan. Enige tijd later hield de politie elders in Breda drie verdachten aan.

Drie personen drongen zich gisteren binnen in een woning aan de Hoornwerkstraat. Hierbij hebben de verdachten vernielingen aangericht, zijn bedreigingen geuit en zijn twee personen zwaar mishandeld. Beide slachtoffers zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Verschillende buurtbewoners waren getuigen van het conflict. Dankzij omstanders kon een duidelijk signalement worden opgemaakt waardoor de politie de drie verdachten wist aan te houden. Een 22-jarige vrouw en twee mannen van 27 en 50 jaar uit Breda. De toedracht van dit incident wordt door de Recherche onderzocht, de drie verdachten zitten vast.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen