Getuigenoproep mishandeling van 17-jarige Bredanaar

Foto: Renkum Nieuws

De politie zoekt getuigen van een mishandeling op een parkeerplaats aan de Terheijdenseweg van maandagavond 9 september 2019 rond 18u15. Een 17-jarige jongen uit Breda raakte gewond.

Er ontstond door onbekende oorzaken op de parkeerplaats aan de Terheijdenseweg een vechtpartij tussen enkele personen. Een 17-jarige jongen uit Breda werd vermoedelijk met een boksbeugel geslagen. Op het moment dat de politie arriveerde waren de betrokkenen reeds vertrokken. Even later werd de politie gebeld dat een slachtoffer gewond was geraakt en de ambulancedienst hem naar het ziekenhuis bracht. De politie doet onderzoek naar de mishandeling.

Er waren meerdere omstanders aanwezig die mogelijk de vechtpartij hebben gezien. De politie zoekt getuigen en wil graag met hen in contact komen via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. We vragen u voor een snelle informatieverwerking om het volgende dossiernummer te vermelden: 2019- 216650.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden