Inbeslagname grote hoeveelheden harddrugs en medicijnen

Foto: Politie.nl

Een rechercheteam van de politie heeft na uitvoerig vooronderzoek dinsdag 10 september in Breda twee woningen en een garagebox doorzocht. De rechercheurs vonden grote hoeveelheden harddrugs en medicijnen. Het gaat onder meer om cocaïne, XTC en amfetamine. Een 25-jarige Bredanaar en zijn 25-jarige vriendin werden aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.

De politie kreeg informatie binnen dat een 25-jarige Bredanaar zich bezig zou houden met de handel in harddrugs. Het zou gaan om onder meer cocaïne, speed, XTC en GHB. Hij zou de verdovende middelen grotendeels bij een vriendin maar ook thuis opslaan.

Drugshandel door Bredanaar

Een rechercheteam heeft naar aanleiding van deze tip een uitgebreid onderzoek ingesteld. Uit de bevindingen van de rechercheurs bleek dat de 25-jarige Bredanaar inderdaad als verdachte van drugshandel kon worden aangemerkt. In overleg met de officier van justitie werd besloten om dinsdag 10 september 2019 woningen aan het Priemkruid, de Generaal Maczekstraat en een garagebox aan de Abeelstraat met een speurhond te doorzoeken.

Drugs en medicijnen

Daarbij werden diverse harddrugs, grote hoeveelheden medicijnen en 4000 euro aan contant geld in beslaggenomen. Het gaat onder meer om 1 kilo cocaïne, 1½ kilo ketamine, 280 gram amfetamine en 5000 XTC pillen. Ook werden grote hoeveelheden medicijnen zoals Oxycodon, Odazepam en Dormicum in beslag genomen. In het belang van het onderzoek zijn ook telefoons en computers meegenomen. De 25-jarige verdachte en zijn 25-jarige vriendin werden aangehouden en zijn vastgezet.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden