Acht bekeuringen voor deelnemers trouwstoet vanuit Breda Noord

Foto: Renkum Nieuws

De politie heeft vandaag in Breda acht bekeuringen uitgedeeld aan deelnemers van een trouwstoet. De politie volgde de stoet korte tijd, nadat er klachten waren binnen gekomen.

De trouwstoet vertrok vanuit de Brusselstraat in Breda, waarbij de deelnemers dusdanige overlast veroorzaakten dat de politie enkele meldingen ontving. Daarop werd besloten met een opvallende politieauto en -motor de stoet enige tijd te volgen. In korte tijd werden daarbij acht overtredingen geconstateerd. De agenten spraken de betreffende bestuurders daar op aan. In eerste instantie om te waarschuwen, maar nadat men geen gehoor gaf aan die waarschuwing werd proces-verbaal aangezegd. Die boetes zullen de bestuurders later op de deurmat vinden. Ondertussen vloog er ook een drone boven de stoet, hetgeen binnen de bebouwde kom niet is toegestaan. Ook die zal in een later stadium in beslag worden genomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden