Politie zoekt doorrijder na aanrijding in Ulvenhout

Foto: Renkum Nieuws

Een automoblist(e) die donderdagmiddag 31 oktober betrokken was bij een aanrijding op de Dorpstraat is hierbij weggereden zonder zijn/haar identiteit bekend te maken. De weggereden zwartkleurige stationwagen van vermoedelijk het merk Renault type Megane of Scenic reed na de aanrijding met flink beschadigde zijruiten weg.

De zwartkleurige stationwagen reed die middag rond 16.30 uur tegen de laadklep van een stilstaande vrachtwagen. Hierbij raakten de zijruiten flink beschadigd. Het rondvliegende glas kwam bij een 45-jarige omstander in haar gezicht, waarna zij ter controle naar het ziekenhuis moest. De inzittende van de zwarte auto stopte niet en reed vervolgens met kapotte zijruiten weg. Ondanks er een oproep via Burgernet is verspreidt, is de betrokkene nog niet gevonden.

Hebt u meer informatie?

Hebt u meer informatie over de weggereden automobilist(e) of de zwartkleurige stationwagen met kapotte zijruiten? Dan vragen wij u dit via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen