26-jarige man niet meer verdacht van beschieten auto’s

Een getuige meldde maandag 16 maart 2015 omstreeks 20.10 uur zich op het politiebureau aan het Chasséveld dat hij gezien had dat een man, die was weggereden op een scooter, geschoten had op enkele voor het bureau geparkeerde politieauto’s. Er werd onmiddellijk een onderzoek in de omgeving ingesteld. Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing kwamen ter plaatse om een sporenonderzoek in te stellen.

Uitlatingen en gedrag

Vanwege uitlatingen en gedrag eerder op de avond nabij het politiekantoor aan de Mijkenbroek kwam een 26-jarige man uit Etten-Leur als verdachte in beeld. Hij werd omstreeks 20.45 uur gelokaliseerd op de Groenstraat in Prinsenbeek en gearresteerd. Ook de 20-jarige Roosendaalse die in zijn gezelschap was, werd aangehouden. Zij werd echter dezelfde nacht rond 03.00 uur weer op vrije voeten gesteld. De 26-jarige verdachte werd in verzekering gesteld. Hij is woensdag in overleg met de officier van justitie omstreeks 14.40 uur in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de toedracht van het incident wordt voortgezet.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden