Gewelddadige telefoondiefstal in Bureau Brabant

Foto: Politie.nl

Bureau Brabant besteedt maandag 18 november 2019 aandacht aan een gewelddadige telefoondiefstal in Breda en een overval op een Pizza bedrijf in Eindhoven. Ook een diefstal van een portemonnee gevolgd door pinfraude in Roosendaal komt aan bod.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Gewelddadige telefoondiefstal in Breda

Een 33-jarige man uit Enschede is op zondag 14 juli 2019 omstreeks 05.00 uur op gewelddadige wijze beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer was uit geweest in Breda. Na het stappen werd hij door twee jonge mannen aangevallen. Ze gaven hem een flinke duw waardoor hij op de grond belandde. Hij ontdekte direct dat zijn GSM uit zijn broek was gehaald. Die ‘gasten’ waren inmiddels doorgelopen. Hij activeerde via zijn horloge het alarm van zijn mobieltje en hoorde het afgaan uit de richting van dat tweetal. Hij ging hen achterna om verhaal te halen. Hij werd daarop meerdere keren met gebalde vuist in het gezicht geslagen. Het slachtoffer moest behandeld worden door een kaakchirurg omdat enkele tanden uit zijn mond geslagen waren. Er zijn camerabeelden met daarop de daders.

Diefstal portemonnee, afkijken pincode en pinfraude in Roosendaal

De portemonnee van een 71-jarige vrouw is zondag 26 mei 2019 gestolen uit haar schoudertas nadat zij geld had gepind bij de geldautomaat aan de Laan van Limburg. Dezelfde dag werd op verschillende plekken diverse keren met haar bankpas geld gepind of spullen aangeschaft. We hebben camerabeelden van twee mannen die voor duizenden euro’s aan dure spullen kopen.

Diefstal damesfiets in Steenbergen

Bij een supermarkt aan de Lindenburghlaan in Steenbergen werd op zaterdag 3 augustus 2019 tussen 12.55 en 13.05 uur een grijze E-bike van het merk Stella Livorno gestolen.  We hebben beelden van de dief die het slot van de fiets in een handomdraai weet open te krijgen. Hij rent eerst een stukje met de fiets aan de hand, springt er dan op en is weg.

Gewapende overval pizzeria in Eindhoven

Op donderdagavond 3 oktober jl.  stormde een overvaller met een groot mes het pizzeria (bezorg) bedrijf aan het Dirigentplein in Eindhoven. Onder dreiging van een mes moest een medewerker geld afgeven. Er zijn camerabeelden van de dader.  Hij zou blond zijn met donkere kringen onder de ogen en spreekt met een Oost Europees accent. Hij vluchtte via het Koperblazerspad langs de Aert van der Neerstraat een park in. Mogelijk is hij daar per fiets verder gevlucht.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden