Portiers grijpen in en worden mishandeld in de Visserstraat

Foto: Pixabay

Twee portiers die werkzaam zijn tijdens het uitgaansleven in Breda, zijn afgelopen nacht mishandeld toen zij ingrepen bij een vechtpartij aan de Visserstraat. De politie hield vijf verdachten aan.

In een horecagelegenheid aan de Visserstraat ontstond zaterdag 30 november rond 03.30 uur een vechtpartij, nadat iemand tegen een ander was aangelopen. Een toegesnelde portier probeerde de boel te sussen, maar werd vervolgens door een aantal jongeren belaagd en mishandeld. Hierbij kreeg hij een slag in zijn gezicht. Een tweede portier die eveneens te hulp schoot, werd vervolgens ook in zijn gelaat geslagen. Uiteindelijk werden de verdachten naar buiten gebracht, waarop de politie ze aanhield. Beide portiers deden aangifte. De vijf verdachten, drie 19-jarige mannen en een 20-jarige man uit Breda en een 18-jarige man uit Hank, zijn overgebracht naar het politiebureau. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen