Bredanaar (55) aangehouden voor bedreiging gastheren uitgaanscentrum

Foto: Renkum Nieuws

De politie heeft afgelopen nacht tijdens het horecatoezicht op het Kerkplein een 55-jarig Bredanaar aangehouden omdat hij twee medewerkers van het SOS team bedreigd zou hebben.

De horecadienders kregen omstreeks 02.45 uur een melding dat twee medewerkers van het SOS team (Sterk op Straat) bedreigd waren door een stapper. De agenten waren snel ter plaatse en zagen dat de gastheren, die herkenbaar zijn aan een opvallende witte jas, een man vasthielden. Zij vertelden dat die persoon hen op de Grote Markt aansprak en vervolgens dreigde hen neer te steken. Daarbij maakte hij stekende bewegingen waarbij hij ook nog riep dat hij wapens in zijn zak had.

Aangehouden

De agenten vroegen aan de verdachte zijn naam. Hierop riep hij ‘Fuck You’  waarna hij in de richting van een van de gastheren spuugde, zonder hem daarbij te raken. De verdachte werd vervolgens aangehouden, hij is een bekende van de politie. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex. Tijdens het transport vond hij het nodig om ook de agenten nog te bedreigen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden