Man raakt gewond bij straatroof Breda

Het 48-jarige slachtoffer kwam voor een afspraak met zijn bestelbus aan bij de Nieuwe Inslag. Hij werd opgewacht door een man die hem zei naar een garage te rijden. Daar aangekomen bedreigde de man het slachtoffer met een mes. De overvaller eiste geld. Een tweede overvaller kwam er bij en dreigde met een vuurwapen. De bestuurder van de wagen zei dat hij geen geld gaf en werd daarop aangevallen. Tijdens zijn verweer raakte hij gewond aan zijn hand door het mes. Daarna zijn de overvallers weggegaan. De politie doet onderzoek. De man is aan zijn verwondingen behandeld door ambulancepersoneel.

Signalement

Het zouden twee licht getinte mannen zijn, in het zwart gekleed. Ze waren beiden tussen de 20 en 30 jaar oud. Een van hen had zwart, aan de zijkanten opgeschoren haar en was ongeveer 1.90 meter. Hij heeft een normaal postuur. De tweede man is 1.70 meter, ook licht getint, en tussen de 20 en 30 jaar oud. Ook hij had zwart haar.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden