Breda / Prinsenbeek – Overvallen Breda en Prinsenbeek in Bureau Brabant

De eerste overval was rond 22.00 uur bij een Brasserie aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek. Twee overvallers liepen de zaak binnen. Zij dreigden met een mes en een vuurwapen en dwongen daarmee een medewerker om de inhoud van de kassa in een tas te doen. Ze maakten enkele honderden euro’s buit. De circa 20 klanten die in de zaak zaten te eten hebben weinig tot niets van de overval meegekregen.

Tweede overval

De tweede overval vond rond 23.15 uur plaats op een filiaal van Domino’s pizza op het Graaf Hendrik III Plein in Breda. De twee daders,die een soort van skimaskers op hadden, bedreigden een medewerker die buiten een sigaret rookte, met een vuurwapen. Ze dwongen hem de deur open te laten doen. Ze hebben vervolgens de medewerkers gedwongen het contante geld, enkele honderden euro’s, in een tas te doen.

Uitzending

Beide keren gaat het om twee gewapende overvallers met hetzelfde signalement. In deze uitzending laten we bewakingsbeelden zien waarop de overvallers staan. Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur. In een eerdere uitzending werd al aandacht gevraagd voor een overval op hetzelfde bedrijf in Breda, die op zaterdag 30 augustus 2014 plaats vond.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden