Gewonde man (45) misdraagt zich richting hulpverleners op de Belcrumweg

Foto: Renkum Nieuws

Een 45-jarige Roemeen heeft zich zondagavond op de Belcrumweg misdragen terwijl ambulanceverpleegkundigen en agenten zich om hem bekommerden vanwege een hoofdwond. Hij schold de hulpverleners uit en probeerde een van de dienders in het gezicht te slaan.

Hij werd met veel verzet aangehouden, zo laat de politie weten. De hulpdiensten kregen om 19.00 uur een melding dat op de Belcrumweg ter hoogte van de Aldi een man op de grond zat met een hoofdwond. Ambulancedienst en politie gingen ter plaatse. De man weigerde alle hulp en werd verbaal agressief. Hij riep daarbij enkele keren ‘Fuck You’ tegen de hulpverleners.  Hij stond daarna op en probeerde een van de agenten een klap in het gezicht te geven De politieman kon de vuistslag ontwijken.

Hierop werd de agressieve aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde.  waarna hij verzet pleegde door te slaan en te trappen. Hij werd overmeesterd en eerst naar het cellencomplex gebracht. Daarna is hij voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij krijgt een proces-verbaal ter zake het verstoren van de openbare orde en het plegen van verzet.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden