Diefstal van notebooks en een steekincident in Bureau Brabant

Foto: Politie.nl

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 9 maart weer de hulp van de burgers bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven, zoals een straatroof in Rosmalen en in Breda diefstal van notebooks en een steekincident.

Gestolen notebooks uit winkel

Breda – We hebben beelden van een diefstal in een winkel in Breda op 4 oktober van het afgelopen jaar. Een vrouw steelt twee notebooks die nog ingepakt in het schap liggen. Zonder voor de spullen te betalen loopt ze de winkel weer uit. Wie is deze mevrouw?

Man neergestoken

Breda – Een vechtpartij tijdens een avondje stappen in Breda eindigt voor een 32-jarige man met een gebroken oogkas, twee klaplongen en drie steekwonden. Het slachtoffer was op zondag 29 december met een vriend op stap. Tegen 02.00 uur ’s nachts, werd hij op de Haagdijk in Breda neergestoken. Het tweetal hing daar wat bij hun geparkeerde auto, dronken wat, rookten wat. Toen er een groepje mannen en vrouwen langsliep werden er over en weer wat opmerkingen gemaakt. Dat resulteerde in een vechtpartij, waarbij de 32-jarige man op de grond terecht kwam en daar werd geschopt en geslagen, ook tegen zijn hoofd. Ook zijn vriend kreeg klappen. Later bleek het 32-jarige slachtoffer drie messteken in zijn rug te hebben. Wie herkent deze daders?

Pizzabezorgster beroofd

Rosmalen – Een pizzabezorgster wordt op vrijdagavond 17 januari om ongeveer tien over acht in Rosmalen beroofd van wat wisselgeld. Dat gebeurde op het Zangpad, een fietspad tussen de Hoef en de Molenstraat. Er zijn bewakingsbeelden waarop vooral enkele getuigen die de politie zoekt goed te zien zijn. Ook de straatroof staat op beeld, maar de kwaliteit daarvan is minder. Wie herkent deze voor ons zeer belangrijke getuigen en kan meer vertellen over de daders?

Gevonden sieraden

Son en Breugel – Soms pakt de politie inbrekers kort na een inbraak al op. En soms hebben ze dan ook nog hun buit bij zich. Dat gebeurde in Son en Breugel. We laten enkele sieraden zien die de inbrekers bij zich hadden. We willen graag dat de sieraden bij hun eigenaren terugkomen. Herken je één of meerdere sieraden? Zijn ze van jou? Weet je van wie ze zijn?

Uitzending

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen