Stapper (21) verdacht van mishandeling uitsmijter

Foto: Renkum Nieuws

Agenten belast met het horecatoezicht hebben zaterdag 7 maart 2020 omstreeks 02.20 uur op de Haven een 21-jarige Bredanaar aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van een portier van een horecazaak.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij naar de toiletten liep om een bezoeker aan te spreken die daar drugs aan het gebruiken zou zijn. Dit wordt in het café niet getolereerd Hij sprak de man aan en vroeg hem mee naar buiten te gaan. De stapper ontkende dat hij aan het snuiven was en weigerde mee te lopen. De beveiliger verklaart dat de man hem tegen de muur duwde waarna hij op de grond belandde. Hierna werd hij door de agressieve bezoeker met gebalde vuist zeker drie keer tegen zijn gezicht geslagen. De dader sloeg hierna op de vlucht achtervolgd door de portier en werd op de Haven achterhaald en overgedragen aan de politie. De uitsmijter vermoedt dat tijdens de val een van zijn vingers gebroken is.

De verdachte ontkent drugs te hebben gebruikt, ook weerspreekt hij dat hij de aangever geslagen heeft. Volgens hem bleef het bij wat duw- en trekwerk.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden