Gestolen telefoon leidt naar drie jonge verdachten

Foto: Renkum Nieuws

Op de kruising J.F. Kennedylaan/ Sophiastraat vond maandagavond 9 maart een beroving met geweld plaats. Drie verdachten zijn aangehouden.

De politie ontving gisteren rond 23:30 uur een melding van een beroving aan de kruising J.F. Kennedylaan/Sophiastraat. Ter plaatse bleek een man van zijn telefoon te zijn beroofd. Eerder op de avond werd het slachtoffer, toen hij stond te wachten bij het verkeerslicht, door drie jongen mannen aangesproken. Hij werd vervolgens onderuit getrapt en bestolen van zijn geld en telefoon.

De politie kon samen met het slachtoffer de locatie van de gestolen telefoon via internet achterhalen. De telefoon bleek zich te bevinden in de Karnemelkstraat. De politie ging direct ter plaatse en trof daar de drie (16, 14 en 14 jaar) verdachten én de gestolen telefoon aan. De drie verdachten zijn aangehouden en de politie onderzoekt hun betrokkenheid in deze zaak.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden