Getuigen oproep beroving op mindervalide man (62) in Breda Noord

Foto: Asja Vossen

Een man, die in een scootmobiel rijdt, is zaterdagavond door drie mannen beroofd op de Tussen de Dijken in Breda. De drie rovers waren zo laf om een mes op zijn borst te zetten en zijn portemonnee mee te nemen.

Het slachtoffer van 62 jaar was op zaterdag 14 maart 2020 om 18.15 uur een stukje gaan rijden. Hij reed om ongeveer 18.45 uur op Tussen de Dijken ter hoogte van de kinderboerderij. Op dat moment kwamen drie getinte mannen tussen de 30 en 45 jaar op hem af. Eén van de mannen prikte met een mes in de borst van het slachtoffer en zei: “Geef me je portemonnee lamme.” Het slachtoffer wees aan waar zijn portemonnee zat en de mannen vertrokken daarmee. In de portemonnee zaten geld en wat persoonlijke spullen. Het slachtoffer raakte flink van streek door deze laffe straatroof en toen hij thuis was heeft personeel van een ambulance hem voor de zekerheid onderzocht.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer kon van één van de daders een signalement geven: Hij was rond de 32, 33 jaar oud, licht getint, gezet postuur, tussen de 1.50 en 1.65 lang. Hij had grijs bruin kort haar. Hij was gekleed in een spijkerbroek, een groen shirt en had een zwarte pet op. Dader twee was rond de 46 jaar en had een mint groene broek aan. Dader drie was rond de 42 jaar. De politie is uiteraard een onderzoek gestart maar heeft nog geen idee wie de verdachten zijn. Wie helpt ons aan informatie om deze laffe roof zo snel mogelijk op te lossen.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:

  • via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
  • via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
  • anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden