Agressieve man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden op treinstation

Foto: Bianca Dijck - Flits en Klik

De politie schoot woensdagmorgen 18 maart op het treinstation aan de Gravinnen van Nassauboulevard medewerkers van Veiligheid en Service te hulp. De politie hield de 30-jarige man uit Somalië aan nadat hij het personeel uitschold, collega’s bespuugde en probeerde te slaan en schoppen.

De verdachte zou zich die nacht in een dronken bui vervelend hebben gedragen op het station. Toen de medewerkers op het station naar zijn identiteit vroegen, reageerde hij agressief. Hierop werd rond 04.00 uur de politie ingeschakeld. In het bijzijn van de politie begon de man te schelden. Hierop hielden zij de man aan. Hiernaast probeerde hij een medewerker te bespugen, waarop een agent in zijn gezicht werd geraakt. De agressieve man probeerde ook te schoppen en te slaan, maar dit kon door de agenten worden ontweken. De agressieve verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd hierop overgebracht naar het politiebureau. Hier bedreigde hij het personeel met de dood. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden