28-jarige Bredanaar aangehouden, verdacht van zware mishandeling Breda-Oost

Foto: Renkum Nieuws

Donderdagavond 19 maart krijgen agenten een melding van een zware mishandeling op de Weilustlaan. Daar aangekomen treffen zij de mogelijke verdachte aan en nemen hem mee naar het politiecellencomplex. Tijdens het verhoor is de verdachte recalcitrant en blaast en fluit opzettelijk in het gezicht van de agent tegenover hem.

Rond 20.10 uur gaan agenten naar een woning aan de Weilustlaan, omdat daar een mogelijke verdachte zou zijn van een mishandeling. Bij deze mishandeling zou een persoon met een hamer op zijn hoofd geslagen zijn. Wanneer agenten bij de woning aankomen, zien zij inderdaad diverse druppels bloed liggen.

In de woning bevinden zich diverse mensen, waaronder de mogelijke verdachte. De 28-jarige Bredanaar is ook in deze woning aanwezig en wordt aangehouden. In de woning vinden agenten nog meer bloed, maar ook de mogelijk gebruikte hamer. Deze is in beslag genomen. De verdachte heeft een ademanalyse test ondergaan en testte positief op drugs en alcohol. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Vrijdag 20 maart rond 11.45 uur wordt de verdachte onderworpen aan een verhoor. Tijdens het verhoor worden ook de RIVM adviezen in acht genomen, waarbij er dus anderhalve meter ruimte tussen de agent en de verdachte zit. Aan het einde van het verhoor begint de verdachte zich steeds recalcitranter te gedragen en blaast in het gezicht van de agent. De agent vraagt hem te stoppen, maar hij blijft naar de agent blazen. De verdachte is teruggebracht naar zijn cel. De agent heeft aangifte gedaan tegen de verdachte.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden