Winkeldief (47) bespuugt agenten in de Nieuwstraat

Foto: Renkum Nieuws

Een 47-jarige Bredanaar heeft na zijn aanhouding vanwege winkeldiefstal de agenten die hem overbrachten naar het cellencomplex tijdens het transport donderdagavond bespuugd. Op het stuur werden klodders aangetroffen. Hij is vastgezet en staat volgende week dinsdag gepland voor snelrecht.

De verdachte werd donderdag 9 april 2020 omstreeks 20.00 uur in een supermarkt op de Nieuwstraat betrapt op winkeldiefstal. Hij had een fles Smirnoff in zijn kleding verstopt en niet afgerekend bij de kassa. Tijdens het transport in de politieauto gedroeg hij zich verbaal agressief naar de agenten. Hij riep naar de bestuurder: “Wil je Corona?”. Hierna maakte hij een tufbeweging. Bij aankomst bij het cellencomplex zat het stuur onder het speeksel. Hij is in verzekering gesteld en wordt vanmiddag getoetst bij de rechter-commissaris. Hij wordt nu niet alleen verdacht van winkeldiefstal maar ook van (poging) zware mishandeling. Volgende week vindt snelrecht plaats. Hij is bekend en in behandeling bij GGZ.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden