Man raakt gewond op de Teteringsedijk nadat fietser hem steekt

Foto: Renkum Nieuws

Een 38-jarige Poolse man raakte donderdagavond 23 april op de Teteringsedijk gewond. Een voorbijrijdende fietser stak hem een aantal keer met een scherp voorwerp. Het slachtoffer liep hierdoor oppervlakkige verwondingen op.

De man liep rond 20.45 uur ter hoogte van het benzinestation “Esso” vanuit de richting van de Tilburgseweg in de richting van de Sint Ignatiusstraat. Op dat moment reed er een fietser voorbij en stak hem in zijn arm en rug. Hierop ontstond er tussen het tweetal een ruzie. De dader, een Poolse man met rossig haar en een baard, fietste vervolgens weg. De gewonde man vroeg in de omgeving om de hulpdiensten te bellen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen en mocht daarna weer naar huis. Ondanks dat het slachtoffer de dader eerder had gezien en zijn gezicht herkende, weet hij niet wat zijn naam is. De politie nam een aangifte op.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden