Inbrekersduo aangehouden na inbraakmelding Terheijdenstraat

Foto: Renkum Nieuws

De politie hield zondagmorgen 26 april twee mannen uit Polen (30 en 38 jaar) aan, nadat zij door een getuige werden betrapt bij een inbraakpoging. Bij het zien van de politie ondernamen beiden nog een vluchtpoging.

In de ochtend, rond 06.00 uur, belde een getuige naar de meldkamer nadat hij twee mannen zag inbreken bij een woning aan de Terheijdenstraat. De centralist stuurde direct meerdere agenten naar de locatie, die met een duidelijk signalement een zoekactie begonnen. Zij zagen nabij de Teteringsedijk twee mannen op een fiets rijden die aan het signalement voldeden. Bij het zien van de politie gingen de verdachten er direct te voet vandoor.

Een van de verdachten werd aangehouden in de Tuinbouwlaan. De ander probeerde weg te komen door op het balkon van een woning aan de Teteringsedijk te klimmen. De politie klom hierop ook het balkon op, waarop de verdachte geen kant meer op kon. Hier werd hij, met behulp van de bewoner van de desbetreffende woning, in de boeien gezet. Beiden verdachten zitten vast.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden