Bekende van de politie aangehouden voor steekincident Valkenberg

Foto: D.M. van Hellesem

De politie heeft maandag 27 april 2020 omstreeks 16.15 uur in het park Valkenberg een 31-jarige Bredanaar aangehouden die een recreant met een glasscherf gestoken had. De verdachte is een bekende van de politie.

Hij staat geregistreerd als veelpleger en is ook bekend bij de GGZ.

“Dit is een overval”

Een 26-jarige man uit Etten-Leur deed aangifte. Hij vertelde dat hij met zijn vriendin in het park zat nabij de vijver. Er kwam een man met ontbloot bovenlijf op hen afgelopen. De man riep tegen hen: “Dit is een overval”. De aangever dacht dat het om een grapje ging, totdat hij zag dat die belager een stuk glas vasthield en daarmee vervolgens uithaalde in de richting van zijn borststreek. Vermoedelijk door de adrenaline voelde hij niet direct iets waarop hij de man naar de grond duwde. Toen hij weer gekalmeerd was, kreeg hij een prikkelend gevoel ter hoogte van zijn linkerborst. Hij zag dat er een snee zat die bloedde. De aanvaller was inmiddels opgestaan en rustig weggelopen. Hij is door gewaarschuwde agenten aangehouden en is in verzekering gesteld.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden