Mercedes in brand gestoken op de Epelenberg

Foto: D.M. van Hellesem

Afgelopen nacht is op de Epelenberg een personenauto, een Mercedes, in vlammen opgegaan. De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen.

De hulpdiensten kregen om 03.45 uur een melding van een autobrand op de Epelenberg. Agenten die als eerste ter plaatse waren, zagen dat de voorzijde van het voertuig volledig in brand stond. Er zijn tijdens het politie onderzoek sporen aangetroffen die wijzen op brandstichting. De brandweer heeft de brand geblust. Een 27-jarige vrouw deed aangifte. Ze vertelde dat de auto van een kennis is die in het buitenland verblijft. Ze had de auto zaterdagavond op het gras geparkeerd ter hoogte van haar woning.

Oproep

De politie onderzoekt of er relevante camerabeelden zijn. Ook worden buurtbewoners bevraagd. Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden