Drie tieners aangehouden voor heling gestolen boot

Foto: Renkum Nieuws

Zondagnacht 17 mei 2020 hebben agenten 3 jongens aangehouden voor heling van een boot. Deze boot zou eerder in de haven van Lage Zwaluwe zijn gestolen.

Rond 01.30 uur worden agenten opgeroepen om naar de jachthaven in Terheijden te gaan. Een getuige geeft aan dat drie mensen mogelijk bezig waren een gestolen boot te laten zinken en weg reden in een auto. Toen agenten onderweg waren naar de melding, zagen zij op de N285 een auto rijden die voldeed aan de omschrijving van de getuige. Zij hebben de achtervolging ingezet, op de Konijnenberg in Breda kwam het voertuig tot stilstand. In het voertuig zaten drie jongens, twee van 15 (uit Breda en Lage Zwaluwe) en een 17-jarige jongen uit Breda.

Een andere eenheid is ondertussen in de jachthaven. Een getuige verklaart dat hij een bericht online had gezien over een gestolen boot welke overeen kwam met de boot waarop de drie jongens bezig waren. Zij zijn daarom aangehouden voor heling van de boot.

.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden