Man aangehouden na mislukte overval op tankstation

Foto: Asja Vossen

Een 34-jarige man uit Polen ondernam dinsdagmiddag 26 mei een poging om een tankstation aan de Kruisweide te overvallen. Nadat dit mislukte, werd hij nog op het terrein door de politie aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Iets na 16.30 uur kwam de man de shop van het tankstation binnen. Hij vroeg onder andere om sigaretten. Nadat de medewerker de sigaretten pakte, haalde de man ineens een mes tevoorschijn. Hij riep dat het een overval was. De medewerker van het tankstation was niet onder de indruk, waarop de overvaller, zonder enige buit, de benen nam. Een klant die nog buiten stond, kon op verzoek van de medewerker het kenteken van de auto van de overvaller noteren. Tijdens de overval waren er geen andere klanten in de winkel.

Toen de politie bij het tankstation was, bleek de overvaller nog op het terrein in zijn auto te zitten. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het mes werd aangetroffen en is in beslag genomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden