Vergeefse poging straatroof in het centrum van Breda

Foto: Asja Vossen

Een bewoner van de Emmastraat is maandagmorgen slachtoffer geworden van een straatroof. Hij raakte lichtgewond. De daders vertrokken zonder buit.

Op maandag 1 juni 2020 om 00.10 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum dat twee mannen in de Emmastraat hadden geprobeerd een bewonder te overvallen. De daders waren gevlucht richting het Valkenberg Park. Meerdere politie-eenheden zochten de omgeving af. De aangever verklaarde dat hij thuiskwam en in de richting van de woning liep toen twee mannen op hem af kwamen. Ze wilden zijn horloge hebben. De aangever weigerde dat en kreeg een klap op zijn hoofd. Het slachtoffer begon hard te roepen naar zijn medebewoners. De twee verdachten maakten toen dat ze wegkwamen. Ze hadden niets buitgemaakt.

Het ging om twee jonge mannen met een donkere huidskleur van ongeveer 1.70 a 1.80 m lang. Eén was gekleed in een donkergroene jas en een donkerkleurige joggingbroek. De verdachten zijn niet meer gevonden.

Getuigenoproep

Heeft iemand misschien de omgeving iets gezien van de twee verdachten rondom 00.10 uur. We zijn ook geïnteresseerd in mogelijke camerabeelden van de verdachten voor of na de poging straatroof.
Heeft u tips, informatie of camerabeelden, meld dit dan:

  • via de banner onder dit bericht
  • via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
  • via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
  • anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
  • anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden