Politie zoekt getuigen van straatroof nabij het station

Foto: Breda Nieuws

Twee 16-jarige jongens zijn zondagavond omstreeks 23.30 uur op de Emmastraat nabij het Station het slachtoffer geworden van een straatroof. Ze moesten aan een nog onbekende man die dreigde met een vuurwapen hun portemonnees af geven.

De politie stelt een nader onderzoek in en bekijkt relevante camerabeelden. Getuigen van deze beroving worden opgeroepen om te bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De slachtoffers hebben aangifte gedaan. Ze waren uit de trein gestapt en verlieten het station aan de Centrumzijde. Ze gingen op een trapje zitten omdat ze opgehaald werden. Ze zagen dat een scooter aan kwam rijden en stopte bij de fietsenstalling. Na enkele minuten liep hij op hen af. Hij haalde uit zijn jaszak een vuurwapen en bedreigde hen daarmee. Ze gaven hun portemonnees af waarna terug liep naar zijn scooter. De slachtoffers renden weg richting de Delpratsingel en hielden daar een passerende politiewagen aan. Een zoektocht naar de dader leverde niets op. Het zou gaan om een getinte man met een stoppelbaard. Hij droeg een dikke donkere gewatteerde jas en had een capuchon over zijn hoofd.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden