Ingebroken bij twee brillenzaken in Bavel en Roosendaal

Foto: Asja Vossen

In de nacht van maandag op dinsdag is er zowel bij een brillenzaak in Bavel als in Roosendaal ingebroken. Dieven namen bij beide zaken brillen mee. De politie vraagt getuigen zich te melden.

In Bavel aan de Pastoor Doensstraat werd een ruit van de zaak vernield. Dat gebeurde ergens tussen 2.20 uur en 2.30 uur. Er werden dure zonnebrillen ontvreemd.

In Roosendaal was het raak bij een brillenzaak aan de Nieuwe Markt. Daar ging iets voor 4.00 uur een inbraakalarm af. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat er een ruit vernield was. Ook hier werden kostbare zonnebrillen gestolen.

Onderzoek

De politie doet naar beide inbraken onderzoek. Of er een verband is is nog onduidelijk. Er zijn camerabeelden veiliggesteld, die zullen bekeken worden. Heeft u op een van de locaties iets gezien of gehoord kort voor of na de inbraken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of vul een tipformulier in.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen