Dronken Bredanaar (30) rijdt tegen geparkeerde auto’s in Tuinzigt

Foto: Renkum Nieuws

Een dronken automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier auto’s geraakt die stonden geparkeerd op de Acaciastraat. De 30-jarige Bredanaar blies op het politiebureau 745 ugl, terwijl maximaal 220 ugl is toegestaan.

Het rijbewijs van de Bredanaar is ingevorderd.

Vier geparkeerde auto’s beschadigd

De politie kreeg omstreeks 00.40 uur een melding dat op de Acaciastraat een voertuig tegen meerdere geparkeerde voertuigen was gereden. Agenten zagen ter plaatse een auto dwars over de weg staan. Vier geparkeerde auto’s waren beschadigd.  Buurtbewoners wezen een man aan die wat verderop stond. Hij vertelde dat hij gedronken had en betoonde direct spijt. Agenten hebben hem meegenomen naar het bureau aan het Chasséveld voor de ademanalyse. Omwonenden vertelden dat ze wakker geworden waren door een harde klap. Een van hen vertelde dat het leek alsof die automobilist die de aanrijdingen had veroorzaakt, een poging deed om in de straat te keren.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden