Meisjes illegaal ingezet als prostituee | twee broers aangehouden voor mensensmokkel

Foto: Renkum Nieuws

Dinsdagochtend heeft een team van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) van de eenheid Zeeland-West-Brabant een 38-jarige Bredanaar aangehouden en zijn 51-jarige broer uit Tilburg.

Naar aanleiding van meldingen uit de buurt is het team enkele maanden geleden een onderzoek gestart rondom een massagesalon in de Reeshof te Tilburg. Er waren bij de gemeente en de politie meerdere klachten binnengekomen rondom deze massagesalon aan de Voorschotenstraat in Tilburg. De buurtbewoners hadden overlast van de toeloop bij die woning. De eigenaar van de salon en zijn broer uit Breda worden verdacht van mensensmokkel en valsheid in geschrifte. Er zouden in de massagesalon buitenlandse meisjes illegaal te werk worden gesteld als prostituee. De broers zijn aan het bureau te Breda ingesloten en het politieonderzoek wordt voortgezet.

Coronaregels voor massagesalons

Naast het onderzoek van de politie heeft ook de gemeente Tilburg deze massagesalon in het vizier. Uit onderzoek bleek dat de eigenaar zich niet hield aan de geldende coronaregels voor massagesalons. Hierop heeft de gemeente bestuurlijke stappen ondernomen tegen de eigenaar en zijn bedrijf.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden