Slachtoffer steekincident in Valkenberg Park na ziekenhuisbezoek naar huis

Foto: Breda Nieuws

Het slachtoffer van het steekincident in het Valkenberg, een 35-jarige man uit Zevenbergen, heeft gisteravond het ziekenhuis na behandeling weer verlaten. De politie arresteerde een 29-jarige Bredanaar als verdachte.

Slachtoffer en verdachte zijn vermoedelijk bekenden van elkaar.

Weer incident in Valkenberg Park

De politie kreeg dinsdag 21 juli 2020 omstreeks 19.40 uur een melding van een steekincident in het stadspark Valkenberg, nabij de uitgang aan het Kasteelplein. Het slachtoffer werd met een steekverwonding met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een grote zoekactie. De agenten kregen daarbij hulp van getuigen die signalementen en looprichting van de dader doorgaven. Door cameratoezicht werd gemeld dat een man die volledig aan het signalement voldeed op de Hoge Brug liep in de richting van de Adriaan van Bergenstraat. De agenten kregen door alle informatie zicht op de verdachte, een 29-jarige Bredanaar, die in het Bredase centrum woont. Hij werd om 20.30 uur in zijn woning aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De recherche doet nader onderzoek naar de toedracht van het incident.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden