Facebookpagina roept op tot zoekactie vermiste Bert de Laat

Op vrijdagochtend  24 juli wil de Facebookgroep ‘Vermissing Bert de Laat’ wandelend een zoekactie houden in de omgeving naar de vermiste man (69) uit Made.

Wandelende zoekactie

Sinds dinsdag 14 juli wordt de 69-jarige Bert de Laat uit Made vermist. Ondanks alle inspanningen van de politie en de oproepen in de media is Bert de Laat helaas nog niet aangetroffen. Op de Facebookpagina ‘Vermissing Bert de Laat’ staat daarom de volgende oproep: “Aanstaande vrijdag overdag willen wij met een grote groep wandelend gaan zoeken in de omgeving vanaf de ochtend.” Naar aanleiding van het aantal personen dat zich aan zal melden onder het bericht op Facebook wordt bekeken in welk gebied of welke gebieden zal worden gezocht en hoe laat er wordt verzameld.”

Signalement

Bert de Laat is 69 jaar en geboren op 27-7-1950. Bert is brildragend, 164 cm lang en heeft kort, rossig haar. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een blauwe blouse met een klein ruitje, een blauwe korte broek en zwarte werkschoenen. De politie vraagt speciaal de aandacht vragen voor het voertuig waar Bert in is vertrokken. Dit betreft een elektrische witte Mitsubishi i-MIEV, voorzien van het kenteken RG-276-N. zoals op de foto hierboven. Bekend is dat de man regelmatig in Breda kwam, maar hij kan ook richting Den Hout en Oosterhout zijn vertrokken.

Heb jij meer informatie?

Heb jij informatie over deze vermissing of weet jij waar de wagen op dit moment is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Mocht je liever anoniem melding willen maken dan kan dit natuurlijk ook. Bel dan met meld misdaad anoniem via 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden