Massale zoektocht naar vermiste Bert de Laat levert niets op

Foto: Politieteam Dongemond

Vrijdag is er een groep van ruim 250 vrijwilligers in de regio zonder resultaat op zoek geweest naar de vermiste 69-jarige Bert de Laat.

Massale zoektocht

Sinds dinsdag 14 juli wordt de 69-jarige Bert de Laat uit Made vermist. Ondanks alle inspanningen van de politie en de oproepen in de media is Bert de Laat helaas nog niet aangetroffen. Daarom werd vrijdag een grote zoektocht georganiseerd. Een groep van 100 personen van politie en het Veteranen Search Team vertrok ’s morgens vanaf de Warandelaan. Zij hebben in het gebied tussen Oosterhout en Breda naar aanwijzingen over de vermissing gezocht. Een andere groep van ruim 150 vrijwilligers is vanuit Raamsdonksveer gaan zoeken. Daarnaast werden ook drones, een boot en een politiehelikopter ingezet. Helaas allemaal nog zonder resultaat. Zaterdag wordt de zoektocht hervat en zullen er onder andere zoekhonden worden ingezet.

Signalement

Bert de Laat is 69 jaar en geboren op 27-7-1950. Bert is brildragend, 164cm lang en heeft kort, rossig haar. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een blauwe blouse met een klein ruitje, een blauwe korte broek en zwarte werkschoenen. De politie vraagt speciaal de aandacht vragen voor het voertuig waar Bert in is vertrokken. Dit betreft een elektrische witte Mitsubishi i-MIEV, voorzien van het kenteken RG-276-N. zoals op de foto hiernaast. Bekend is dat de man regelmatig in Breda kwam, maar hij kan ook richting Den Hout en Oosterhout zijn vertrokken.

Heb jij meer informatie?

Heb jij informatie over deze vermissing of weet jij waar de wagen op dit moment is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of gebruik het online tipformulier via de onderstaande link. Mocht je liever anoniem melding willen maken dan kan dit natuurlijk ook. Bel dan met meld misdaad anoniem via 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden