Politie ziet drugsdeal in de wijk Brabantpark en vindt grote hoeveelheid harddrugs

Foto: Renkum Nieuws

Agenten zagen zaterdagavond 29 augustus een drugsdeal tussen twee mannen op de Naundorffstraat in Breda. Zowel de verkoper, een 21-jarige man uit Breda, als de koper, een 30-jarige man uit Breda, zijn aangehouden.

In de woning van de 21-jarige verdachte trof de politie diezelfde avond een grote hoeveelheid harddrugs aan, zo laat de politie weten.

Tientallen ponypacks met verdovende middelen in auto

De agenten zagen dat er even na 18.30 uur een deal werd gesloten en besloten de personen te controleren. De koper bleek drie ponypacks met cocaïne in zijn bezit te hebben. Hij werd hierop aangehouden. De verkoper werd vervolgens in de Nassaustraat gecontroleerd. Hij had tientallen ponypacks met verdovende middelen in zijn auto liggen en werd ook direct aangehouden. De harddrugs zijn in beslag genomen.

Gezien de hoeveelheid aan verdovende middelen, werd niet veel later de woning van de verkoper doorzocht. Tijdens deze doorzoeking trof de politie tientallen grammen harddrugs aan, waaronder cocaïne, ketamine en MDMA met in totaal een straatwaarde van ongeveer 8.000 euro. Ook deze drugs zijn in beslag genomen. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden